Δισκοκριτική: Process Of Guilt-Black Earth (9/2017)

Το τέταρτο album των Πορτογάλων έρχεται δυνατά για να μας ξεσηκώσει με τις doom/sludge συνθέσεις που πραγματικά καθηλώνουν!

Κιθάρες βαρυκουρδισμένες με doomy περάσματα, sludge κατατονικές συνθέσεις και death metal με black στοιχείο. Το μπάσο με βαρύ ρυθμό και όγκο παράγει ένα άψογο αποτέλεσμα και καθιστά τον ήχο πιο groovy. Τα drums χωρίς πολλά πολλά και με doom συνθέσεις είναι αρκετά για να προσθέσουν τον απαραίτητο μουσικό λίθο στο δίσκο. Τα φωνητικά είναι απλά χαοτικά και θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε Behemoth και Bolzer. Η παραγωγή είναι άψογη και είναι αξιοσημείωτο ότι το μπάσο γίνεται αισθητό.

Το artwork είναι απλά αλλά συνάμα αινιγματικό και μεταφορικό. Οι στίχοι αφορούν την κατάθλιψη και την απομόνωση του ανθρώπινου είδους. Όλο το σύνολο δένει πολύ με τη μουσική ατμόσφαιρα των παιδιών.

Ένα πολύ καλογραμμένο album από τους Process Of Guilt και διαφορετικό από τα προηγούμενα με τον πειραματισμό να χτυπάει κόκκινο!

Βαθμός: 8/10

Please follow and like us:
2

About

Είμαι ο Νίκος και η βασική μου δουλειά είναι η ηχοληψία. Παράλληλα γράφω τα ακραία review στο Brutal View, καθώς διαθέτω ένα κανάλι στο YouTube με grind μουσική που λέγεται "Grindcore Is Pure Love". Ασχολούμαι με τη μουσική και παίζω drums και κάνω ακραία φωνητικά. Έχω μία μπάντα που ονομάζεται "Bowel Maggots". Το facebook μου είναι "Nikolas Dexx" για chat και για πληροφορίες ή συνεργασίες.

Αφήστε μια απάντηση