Δισκοκριτική: Goresoerd-Antikeha (12/2016)

Εδώ έχουμε μία πολύ σημαντική κυκλοφορία που κάθε ακραίος μουσικόφιλος πρέπει να τσεκάρει. Η μπάντα υπάρχει από το 2004 και έχει κυκλοφορήσει αρκετό υλικό με το πειραματικό deathgrind που παίζουν.

Οι κιθάρες παρουσιάζουν πολλές μουσικές εναλλαγές. Πολλές φορές διαθέτουν εκρηκτικές δόσεις grind μουσικής όπως στο κομμάτι «Antikeha», άλλες φορές υπάρχουν μελωδικές συνθέσεις όπως στο κομμάτι «Neetud» και άλλοτε συνδυάζουν τη σκληροπυρηνική deathgrind μουσική με αρκετά μελωδικά περάσματα όπως στο «Valudes». Το μπάσο ακολουθεί πιστά τις κιθάρες με τις μπασιές να χτυπούν ανελέητα τα αυτιά των ακροατών. Τα drums διαθέτουν αρκετά blasts αλλά και πολλές συνθέσεις με hardcore στοιχεία και mathcore εναλλαγές. Τα φωνητικά είναι ως επί το πλείστον ένας συνδυασμός grind σαπίλας και hardcore/screamo ξεσπασμάτων, ενώ υπάρχουν και πιο καθαρές εναλλαγές όπως στο «Neetud».

Το artwork είναι απλό και αινιγματικό, ενώ οι χρωματισμοί παραπέμπουν σε κάτι πιο avant-garde ή progressive. Οι στίχοι των παιδιών αφορούν την κοινωνία και την ανθρώπινη ύπαρξη με δόσεις οργής και ξεσπάσματος.

Αυτός ο δίσκος είναι κάτι πολύ απρόσμενο και πειραματικό και το συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Η μπάντα σημειώνει ακόμα μεγαλύτερη μουσική πορεία.

Βαθμός: 8.5/10

Please follow and like us:
2

About

Είμαι ο Νίκος και η βασική μου δουλειά είναι η ηχοληψία. Παράλληλα γράφω τα ακραία review στο Brutal View, καθώς διαθέτω ένα κανάλι στο YouTube με grind μουσική που λέγεται "Grindcore Is Pure Love". Ασχολούμαι με τη μουσική και παίζω drums και κάνω ακραία φωνητικά. Έχω μία μπάντα που ονομάζεται "Bowel Maggots". Το facebook μου είναι "Nikolas Dexx" για chat και για πληροφορίες ή συνεργασίες.

Αφήστε μια απάντηση