Δισκοκριτική: Cannibal Corpse-Red Before Black (11/2017)

Για άλλη μια φορά οι κανίβαλοι μάς αποδεικνύουν ότι πάντα θα είναι μια old school και σταθερή μπάντα στη σκηνή της death metal καφρίλας. Ο νέος δίσκος δεν παρουσιάζει εξέλιξη αλλά κάτι που λίγες μπάντες το κάνουν: σταθερότητα.

Ξεκινώντας από τις κιθάρες, είναι εμφανή τα old school περάσματα με τα γρήγορα solos και τις βαριές death μελωδίες που σκάνε σαν οδοστρωτήρας. Το μπάσο δίνει το στίγμα του μαζί με στιγμιαία solos σε μερικά σημεία προσφέροντας ηχητικό όγκο. Τα drums κλασσικά με τα tupa-tupa και τα blasts μπουκώνουν με ωραίο τρόπο τον ήχο και τον κάνουν ακόμα πιο επιθετικό. Τα φωνητικά του Corpsegrinder δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Επιθετικά, βάναυσα, αβυσαλέα και ακραία growls στο έπακρο.

Το art θυμίζει τα παλιά τους εξώφυλλα όπως και ο ήχος. Οι στίχοι παραμένουν στο gore στοιχείο με το horror στίγμα να κυριαρχεί.

Θα ήθελα, προσωπικά, να ακούσω κάτι πιο πειραματικό από τους Cannibal αλλά το καλό είναι ότι παρόλο που παραμένουν σταθεροί δεν γίνεται πληκτικοί και μονότονοι.

Βαθμός: 8/10

Please follow and like us:
2

About

Είμαι ο Νίκος και η βασική μου δουλειά είναι η ηχοληψία. Παράλληλα γράφω τα ακραία review στο Brutal View, καθώς διαθέτω ένα κανάλι στο YouTube με grind μουσική που λέγεται "Grindcore Is Pure Love". Ασχολούμαι με τη μουσική και παίζω drums και κάνω ακραία φωνητικά. Έχω μία μπάντα που ονομάζεται "Bowel Maggots". Το facebook μου είναι "Nikolas Dexx" για chat και για πληροφορίες ή συνεργασίες.

Αφήστε μια απάντηση